Aktivnosti i iskustva

Terme Olimia svojom bogatom ponudom, prijatnim pristupom svakom gostu i raznovrsnim aktivnostima u mirnom ruralnom području privlači različite tipove gostiju. Ponuda naglasak stavlja na porodice, parove i penzionere, a naročito na one koji tokom odmora žele da steknu nova iskustva i dobiju savete koji im mogu pomoći dalje u životu.

Pored uživanja u saunama, želimo da podignemo svest o zdravstvenim prednostima tih aktivnosti.  Važno je i uživanje u blagotvornoj termalnoj vodi, koja vam je dostupna i u sobi, a sa kojom pripremamo različite kupke.

Hrana ima veliki uticaj na naše zdravlje, pa za vas pripremamo ukusnu hranu za vitalnost, jer želimo da vas podstaknemo na mudro i promišljeno uživanje. Savremen način života kod većine ljudi pre ili kasnije dovodi do bolova u leđima. U Termama Olimia će vaš problem biti eliminisan, a istovremeno ćete dobićete i savete kako da na odgovarajući način sprečite ponovno pojavljivanje problema.

Svakako, želimo da se u Termama Olimia vi i vaša deca zabavljate u različitim programima i podstaknemo vas da istražite prelepe predele Kozjanskog i Obsotelja. Takođe, radost i veselje će u vaš život dovesti vitalnost. 

Kozjansko

Pokrajinu „grofova i razbojnika“ karakterišu vinogradi i šume, a od 2010. godine Kozjansko i  Obsotelje su uvršteni na UNESCO listu rezervata biosfere.

Kozjansko ili Srednje Sotelsko je brdovita oblast u slivu reke Bistrice, koje se na istoku graniči sa pitoresknom rekom Sutlom, na severu su brda Plešivec i Žusem, dok su južno Bohor i Orlica.

Više o Kozjanskom

Aktivnosti u okolini

Terme Olimia svojom bogatom ponudom, prijateljskim pristupom svakom gostu i različitim aktivnostima u mirnom ruralnom okruženju privlači različite tipove gostiju.

Okolina Termi Olimia je kao stvorena za aktivni odmor u paru ili sa porodicom. Očaraće vas netaknuta priroda, uređene biciklističke i staze za šetanje, brojne znamenitosti, koje su udaljene na manje od 15 minuta hoda od Termi Olimia.

Više

Tereni za sport i rekreaciju

Ljubitelji sporta i rekreacije će potpuno uživati u Termama Olimia. U samim termama i neposrednoj blizini su brojni tereni za sport i rekreaciju. U vašim omiljenim sportovima možete uživati na čistom vazduhu i u netaknutoj prirodi.

Opuštanje u Termama Olimia možete iskoristiti za otkrivanje lepote sportova za koje kod kuće nemate dovoljno vremena. Na taj način ćete uraditi nešto dobro za svoje telo i duh. 

Više