Doživite Terme Olimia

U Termama Olimia će svako doživeti različita nezaboravna iskustva. Nudimo vam toliko raznovrsnih aktivnosti i doživljaja, da vam preporučujemo da kod nas ostanete bar dve noći, a sigurni smo da ćete svoj boravak znatno produžiti.

Porodice s decom će se odlično zabavljati u zatvorenim hotelskim bazenima ili u obližnjem vodenom parku Aqualuna. Najveći kompleks sauna u Sloveniji se može udružiti sa wellness uslugama kao što su masaže i različiti tretmani i terapije u kojima će uživati svi, uključujući i one u zrelijoj životnoj dobi.

Terme Olimia su dobro povezane s biciklističkim i planinarskim stazama, te vam preporučujemo šetnju i vožnju bicikala po slikovitim predelima Kozjanskog i Obsotelja, u kojima možete videti brojne prirodne i kulturne znamenitosti.

U Termama Olimia ćemo se rado pobrinuti o vašem zdravlju i vitalnosti i dati vam savete kako da brigu o zdravlju nastavite i kod kuće. 

Porodični odmor u Termama Olimia

Brojni tobogani, bazeni za decu, animacijski program za decu, briga o deci, igra?nice, kreativne radionice su razlog zbog su Terme Olimia idealna destinacija za porodični odmor.

Kod nas će deca uživati koliko i odrasli, jer dok se vi nekoliko sati budete opuštali, o vašoj deci će brigu voditi tim naših animatora.

Hoteli i apartmani u Termama Olimia su kao stvoreni za porodični odmor. Povezane sobe u Wellness hotelu Sotelia****s pružaju potrebnu intimu i uvid u to šta se dešava u dečijoj sobi.

Brojni izleti u bližoj i daljoj okolini pružaju dosta zabave za vas i vašu decu. 

Više

.

Relaksacija udvoje

U Termama Olimia ćemo omogućiti da doživite prelepe noći, opuštajuće vikende ili više dana aktivnog odmora.

Udoban smeštaj, ukusna hrana, zabavno noćno kupanje, okrepljujuće saune i opuštajuće masaže će oživeti vašu ljubav i pomoći joj da ponovo procveta. Za parove smo pripremili i posebno povoljne pakete.

Više

Relaksacija za seniore

Isprobajte delotvorni recept za malo vitalnosti, relaksacije, eliminacije bola i poboljšanja pokretljivosti – posetite Terme Olimia.

Sigurni smo da se wellness uslugama i terapijama koje nudimo u sklopu Centra zdravlja Olimia može poboljšati kvalitet života u starijoj životnoj dobi. Zato smo za penzionere pripremili posebne pakete.

Za mnoge će dovoljan razlog za posetu biti mirno zeleno okruženje koje je kao stvoreno za šetnje i vožnje bicikala.

Više

Šta drugi kažu o nama?

Veliki pozdrav celom osoblju Terme Olimia dolazim 4 juna već 4-ti put. Jedva čekam taj dan

Pogledaj sve
Svetlana Grozdanović, Beogradlju

Da li ste već bili u Termama Olimia?

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja