Relaksacija udvoje

Prepustite se jedinstvenom doživljaju

U Termama Olimia ćemo omogućiti da doživite prelepe noći, opuštajuće vikende ili više dana aktivnog odmora.

Udoban smeštaj, ukusna hrana, zabavno noćno kupanje, okrepljujuće saune i opuštajuće masaže će oživeti vašu ljubav i pomoći joj da ponovo procveta. Za parove smo pripremili i posebno pogodne pakete.

Udobna intima

Za sve parove su intimni trenuci veoma važni, a njih će u Termama Olimia biti u izobilju.

Udobni kreveti s mirisom lavande u sobama Wellness hotela Sotelia mogu biti vaše mesto za doručak, dok nakon romantične večere u restoranu Gratiola na balkonu svoje sobe možete uživati u čaši šampanjca.

Oaze za vas

Uživaćete u otkrivanju pregršti intimnih kutaka u  Wellnessu Orhidelia, od kojih vam preporučujemo masažu u paru u centru Spa Amali ili neki od celodnevnih paketa za uživanje udvoje.

Sigurni smo da će vam prijati poseta Sloveniji i Family wellnessu Termalija, gde vam petkom i subotom omogućavamo zabavno noćno kupanje u bazenima.

Opuštanje u prirodi

Lepo, dinamično okruženje Termi Olimia će vas sigurno izmamiti na svež vazduh. Možda ćete se biciklom zaputiti do čokolaterije koja se nalazi u blizini minoritskog manastira Olimje. Tu se možete prošetati uređenim šetalištem i stići do treće najstarije apoteke u Evropi i potražiti neki od prirodnih preparata koji oboma može biti od pomoći.

Za dobro zdravlje i dobrobit vam u Termama Olimia preporučujemo da pijete što više naše lekovite termalne vode.

Okrepljujući san

Iako noći u Termama Olimia mogu biti kratke, spavanje u udobnim krevetima  biće toliko okrepljujuć da ćete se za nekoliko dana kod nas dobro odmoriti.

Sigurni smo da nećete zažaliti ako kod nas ostanete i neki dan duže od planiranog.

Šta drugi kažu o nama?

Letujemo već četiri godine u Termama Olimija i svake godine je to novo iskustvo koje ne bih menjali jer nam hrani i dušu i telo. I ove godine ćemo uživati u našem raju kako bih naponili baterije.

Pogledaj sve
Tamara Kiselica, Novi Sad

Da li ste već bili u Termama Olimia?

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja