Za penzionere

Relaksacija u zagrljaju lekovite termalne vode i idiličnog okruženja

Isprobajte delotvorni recept za malo vitalnosti, relaksacije, eliminacije bola i poboljšanje pokretljivosti – posetite Terme Olimia.

Sigurni smo da se wellness uslugama i terapijama koje nudimo u sklopu Centra zdravja Olimia, može poboljšati kvalitet života u zrelom životnom dobu. Zato smo za penzionere pripremili posebne pakete.

Za mnoge će dovoljan razlog za posetu biti mirno zeleno okruženje koje je kao stvoreno za šetnje i vožnje bicikala. 

Brinemo o vašem zdravlju

U Termama Olimia mnogi seniori se odlučuju za fizioterapeutske i zdravstvene programe u Centru zdravlja Olimia, jer su vam naši stručnjaci u potpunosti posvećeni  i jer će vam dati savete kako sa svojim problemima da se izborite i kod kuće.

Pored toga vam preporučujemo posetu  Wellnessu Orhidelia, gde na raspolaganju imate široku paletu različitih masaža, kupki i programa za negu lica i tela.

Za one sa srčanim problemima, poseta Svetu sauna će biti veoma blagotvorna .

Hrana za vašu vitalnost

U Termama Olimia ćete biti zadovoljni i kulinarskom ponudom.

U restoranima Basilicum i Gratiola u sklopu Wellness hotela Sotelia i u restoranu hotela Breza priprema se hrana za vitalnost, koja je označena simbolom jabuke, dok će se za vas odlično pobrinuti i u  Restoranu Lipa.

Tokom boravka kod nas, preporučujemo da što više konzumirate našu blagotvornu termalnu vodu.

U prirodi

Zelen, brdoviti i slikovit krajolik Obsotelja i Kozjanskog će vas sigurno izmamiti na svež vazduh.

U blizini termi ćete naći zanimive staze za šetanje, a preporučujemo vam i da se zaputite na vožnju bicikala, koje možete i kod nas iznajmiti. Uprkos brdovitom okruženju, biciklističke staze nisu preterano zahtevne.

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja