+ Izaberite ključne reči

hodanje bosim nogama
kičma
kupka
sauna
selfness
spavanje
zdravlje

Kućni ritual Terma Olimia ─ odvojte 3 minute samo za sebe

Kućni ritual Terma Olimia ─ odvojte 3 minute samo za sebe

U životu znatno više pažnje poklanjamo drugima nego sebi. Zaposleni u Termama Olimia žele da vam u vezi sa tim daju koristan savet.  Zato je naš kućni ritual negovanje samosvesti. Pri izvođenju pomenute vežbe, duboko u našem telu odvijaju se procesi oslobađanja od stresa i smirenosti.

Jednostavno, kratka vežba stimuliše kruženje vitalne energije kroz telo. To aktivira svaku ćeliju. Međutim, kada posmatramo kruženje životne energije, naš um je tesno povezan s datim trenutkom i u nas se useljavaju opuštenost i smirenost.

Ritual takođe promoviše lični razvoj pojedinca, ali podstičući individualnost snaži osećaj pripadanja grupi, što vodi prijatnom druženju gostiju.

Trominutni film polako nas vodi kroz vežbu koja će nas opustiti, učiniti da osetimo kruženje životne energije i tako pozitivno zakoračimo u novi dan. Pozivamo vas na zajedničku vežbu gostiju i hotelskog osoblja. To će olakšati međusobnu komunikaciju i povećati mogućnost da iskoristite sve potencijale Termi Olimia za prijatan boravak kod nas. Potrebno je samo da se ta 3 minuta koncentrišete samo na sebe i mislite pozitivno.

Nazad


Opširnije

Uradite nešto dobro za vašu kičmu

Sedimo kadgod je i gde god moguće, ali naša tela nisu za sedenje i stoga će naše telo brzo odgovoriti bolom u vratu ili kostima.

Više

Vrećica lavande za bolje spavanje

U Termama Olimia smo svesni važnosti dobrog sna i trudimo se što je više moguće da vam za to obezbedimo dobre uslove.

Više

Opuštajuća kupka energetskim sapunom

Oslobodite svoje energetske tokove u telu pomoću energetskog sapuna.

Više