Kamp Natura *****

Odmor u prirodi i zagrljaju razigrane vode

Opustite se u živopisnom i mirnom okruženju u jednom od najbolje uređenih parkova u Sloveniji, koji pripada u nekolicini parkova najviše kategorije. Kamp ima 50 opremljenih mesta za kampere, kamp prikolice i šatore, a otvoren je od kraja aprila do početka oktobra.

Gosti kampa Natura imaju pristup Termalnom parku Aqualuna, koji se nalazi u neposrednoj blizini. Ovaj porodični kamp sa dosta prirodne hladovine u ponudi ima i moderne kuće za odmor, koje možete da iznajmite.

Informacije i rezervacije

+386 (0)3 829 78 36

Radno vreme

24 h

Katalozi i cenovnici

Cenovnik - Kamp Natura

U zagrljaju prirode

U kampu Natura se dobro osećaju svi koji vole kretanje na svežem vazduhu u zelenoj prirodi i svi koji vole da aktivno provode svoj odmor.

U kampu se nalaze tereni za odbojku na pesku i tenis, a okolina nudi odlične uslove za pešačenje i vožnju bicikala. Ako sa sobom ne nosite svoju biciklu, možete je iznajmiti kod nas. U kamp možete da dovedete i svoje pse. Tokom kišnih dana, gosti kampa umesto u Aqualuni mogu da uživaju u zatvorenom bazenu hotela Breza.

Kamp mesta

Među travnatim kamp mestima mnogo je onih koja su u senci drveća.

Zbog brdovite okoline pokrivene šumom i blizine reke Sotle, ovde vam nikada neće biti vrućina, čak ni ako svoju prikolicu ili šator postavite na osunčanom delu.

Za kampere smo pripremili betonirana kamp mesta. Na desnoj strani svakog kamp mesta se nalazi priključak za električnu energiju.

Šta drugi kažu o nama?

Boravak u termama Olimia predstavlja nezaboravno iskustvo. Smeštaj je ugodan, hrana dobra a svaka pohvala za izuzetno ljubazno osoblje koje ima strpljenja za želje gostiju i trude se da ugode svakoj želji. Čistoća u objektima je na zavidnom nivou. Spa centar Orhidelija nudi fantastične tretmane po povoljnim cenama

Pogledaj sve
Dragana Todorić, Ruma, Srbija

Da li ste već bili u Termama Olimia?

Opremljenost kampa

Na recepciji kampa možete koristiti WiFi mrežu. U okviru brižljivo sređenih kupatila se nalaze i dečija kupatila.

Uređen prostor za kuvanje i pripremu jela možete ponekad prepustiti drugima, a vi obiđite obližnji restoran i ostale restorane u okviru Termi Olimia. U parku postoji prodavnica hrane i drugih potrepština, koje vam tokom kampovanja mogu zatrebati. Takođe, ovde možete oprati svoje vozilo kao i hemijski toalet vašeg kampera ili prikolice. 

Kuće za odmor

Svi ljubitelji kampovanja koji žele da izbegnu postavljanje i rasklanjanje kamp mesta, mogu da uživaju u ljupkim, drvenim kućama za odmor.

Za njih vam posetljina i peškiri nisu potrebni, jer ćete ih dobiti na dolasku, a u cenu korišćenja je uračunato i čišćenje kuća nakon vašeg odlaska. Svaka kuća za odmor ima moderno opremljene kuhinju i kupatilo, kao i satelitsku televiziju i telefon.

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja