Kamp Natura *****

Odmor u prirodi i zagrljaju razigrane vode

Opustite se u živopisnom i mirnom okruženju u jednom od najbolje uređenih parkova u Sloveniji, koji pripada u nekolicini parkova najviše kategorije. Kamp ima 50 opremljenih mesta za kampere, kamp prikolice i šatore, a otvoren je od kraja aprila do početka oktobra.

Gosti kampa Natura imaju pristup Termalnom parku Aqualuna, koji se nalazi u neposrednoj blizini. Ovaj porodični kamp sa dosta prirodne hladovine u ponudi ima i moderne kuće za odmor, koje možete da iznajmite.

Informacije i rezervacije

+386 (0)3 829 78 36

Radno vreme

24 h

Katalozi i cenovnici

Cenovnik - Kamp Natura

U zagrljaju prirode

U kampu Natura se dobro osećaju svi koji vole kretanje na svežem vazduhu u zelenoj prirodi i svi koji vole da aktivno provode svoj odmor.

U kampu se nalaze tereni za odbojku na pesku i tenis, a okolina nudi odlične uslove za pešačenje i vožnju bicikala. Ako sa sobom ne nosite svoju biciklu, možete je iznajmiti kod nas. U kamp možete da dovedete i svoje pse. Tokom kišnih dana, gosti kampa umesto u Aqualuni mogu da uživaju u zatvorenom bazenu hotela Breza.

Kamp mesta

Među travnatim kamp mestima mnogo je onih koja su u senci drveća.

Zbog brdovite okoline pokrivene šumom i blizine reke Sotle, ovde vam nikada neće biti vrućina, čak ni ako svoju prikolicu ili šator postavite na osunčanom delu.

Za kampere smo pripremili betonirana kamp mesta. Na desnoj strani svakog kamp mesta se nalazi priključak za električnu energiju.

Šta drugi kažu o nama?

Letujemo već četiri godine u Termama Olimija i svake godine je to novo iskustvo koje ne bih menjali jer nam hrani i dušu i telo. I ove godine ćemo uživati u našem raju kako bih naponili baterije.

Pogledaj sve
Tamara Kiselica, Novi Sad

Da li ste već bili u Termama Olimia?

Opremljenost kampa

Na recepciji kampa možete koristiti WiFi mrežu. U okviru brižljivo sređenih kupatila se nalaze i dečija kupatila.

Uređen prostor za kuvanje i pripremu jela možete ponekad prepustiti drugima, a vi obiđite obližnji restoran i ostale restorane u okviru Termi Olimia. U parku postoji prodavnica hrane i drugih potrepština, koje vam tokom kampovanja mogu zatrebati. Takođe, ovde možete oprati svoje vozilo kao i hemijski toalet vašeg kampera ili prikolice. 

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja