Wellness hotel Sotelia****s

Prestižni odmor u harmoniji s prirodom

Specifičnost Wellness hotela Sotelia je njegova bliska veza sa prirodom. Njegov položaj, specifična struktura, zeleni krov i velike, svetle površine stvaraju osećaj harmonične povezanosti sa prirodom. Dočekaće vas različite vrste relaksacija koje nudi hotelski Wellness centar Spa Armonia, odabrani gastronomski specijaliteti i prostori za druženje, kao i kongresni centar.

Welness hotel Sotelia odlikuju neobične arhitektonske crte –  razigrana fasada, dinamična struktura i ekspresivni enterijer. Stapa se sa obližnjim šumom i stičete utisak da ste u zagrljaju sa prirodom.

U hotelu sa 5 etaža i 150 soba vas čeka mnogo uživanja. Vaše skrivene želje će se ispuniti u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum Gratiola, baru Barago, vinoteci Virstain, dok će vas podzemni hodnik odvesti do bazena i sauna Wellness centra Orhidelia.

Sobe Usluge Paketi Online upit

Sobe

Usluge

Wellness U hotelu je Wellness centar Spa Armonia. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza.
Hrana in piće Restoran Basilicum, restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, doručak u sobi
Internet

Besplatan WI-FI pristup internetu

Aktivnosti u okolini teniski teren, golf teren (u okviru 3 km), ribolov, bilijar, stoni tenis, pikado, pešačenje, vožnja bicikala, kuglanje, jahanje, mini-golf, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i wellness, masaže, hidromasaža, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen (tokom cele godine), topli izvori, iznajmljivanje bicikala, kazino, biblioteka, igralište za decu, ekipa za animaciju, noćni klub/DJ
Parking Dostupan je besplatni hotelski parking(rezervacija nije potrebna).
Hotelske usluge room service, avio-prevoz, najam vozila, usluge prevoza (uz doplatu), recepcija 24h, skladištenje prtljaga, prodavnica sa časopisima i suvenirima, salon, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, prodavnica suvenira/poklona

Opšte informacije

Dolazak/odlazak

Prijava: od 14:00 do 22:00

Odjava: do 11:00

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su dobrodošli. Mogućnost doplate.

Deca

Jedno dete do 5 godina starosti besplatno koristi pomoćni ležaj. Dečiji mini-klub sa bibliotekom.

Naše osoblje govori

srbski, slovenački, hrvatski, ruski, italijanski, engleski i nemački.

Wellness hotel Sotelia****s

Šta drugi kažu o nama?

Letujemo već četiri godine u Termama Olimija i svake godine je to novo iskustvo koje ne bih menjali jer nam hrani i dušu i telo. I ove godine ćemo uživati u našem raju kako bih naponili baterije.

Pogledaj sve
Tamara Kiselica, Novi Sad
Ukupna ocena hotela:
4,5
na osnovu 292 ocena.

Aktuelna ponuda

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja