Wellness i zdravlje u Termama Olimia

Razmazite se u sasvim novim dimenzijama

U Termama Olimia se već godinama trudimo da vam ponudimo najbolje usluge i užitak u Sloveniji. Zato smo već pet godina zaredom izabrani za najbolji wellness centar u Sloveniji. Prestižno uživanje u Wellness Orhideliji će vam omogućiti da sakupite dovoljno energije za svakodnevne probleme i izazove.

U prostranom kompleksu Family wellnessa Termalija svako će naći nešto za sebe, ili na bazenima s brzom rekom, gejzirima, whirpool-ima ili na masažama, u saunama i fitnesu.

U Spa Armoniji razmazićemo sva vaša čula brižljivo oblikovanom ponudom, vrhunskim sastojcima i dokazanim veštinama.

Termalia II.

Dragi gosti,

sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo najkasnije do kraja juna 2018. godine potpuno renovirati i modernizovati ponudu Family wellnessa Termalija.

Uz inoviranje pružaćemo i najbolje i najkvalitetnije usluge u području vodenih iskustava i opuštanja u Termaliji. U delu Termalije - FAMILY FUN, sadržaj će biti prvenstveno prilagođen porodicama s decom, a u delu Termalija - RELAX, svima koji su željni opuštanja i rekreativnog kupanja. Garantujemo da će, na kraju radova na obnovi, Termalija sa svojom atraktivnom i jedinstvenom ponudom postaviti nove standarde u ovom području, visoko se pozicionirajući uz već nagrađivani centar Wellness Orhidelia.

Obnova Family wellnessa Termalija će teći postepeno. Prva faza, koja uključuje sveobuhvatnu obnovu postojećeg spoljnog dela Termalije (bazena i bazenskog područja pod bivšom tendom) i izgradnja novog kompleksa, tj. Termalija - FAMILY FUN, se očekuje da će biti završena u februaru 2018. Učinićemo sve da organizujemo radove na takav način da minimalno utičemo na vašu udobnost. Za to vreme zatvoreni bazen Family wellnessa Termalija neometano će se koristiti, sa svim pripadajućim odmorištima i restoranima, kao i fitness i Spa & Beauty Center Termalija. U Sauna World of Family wellnessu Termalija, zelene, ljubičaste i crvene saune će raditi do kraja prve faze radova.

U drugoj fazi obnove tj. Termalija - RELAX, obnovićemo preostali deo Termalije (ostali bazeni, restoran, recepcija, garderobe). Tokom obnove Termalije - Relax, gosti će neometano koristiti novi dio Termalije - Family fun i obnovljeni Svet Sauna Termalija.

Nova Termalija će biti potpuno završena u junu 2018, s novim izgledom i ponudom za sve generacije.

Radujemo se novim ponudama i jedinstvenom ambijentu u renoviranom Family wellnessu Termalija, a vama se zahvaljujemo na razumevanju. 

Šta drugi kažu o nama?

Kao neko ko ima vrlo malo slobodnog vremena, svaki trenutak proveden u Olimijama je bio izuzetan. Spominjem produzeni vikend kao vreme kada sam se najbolje odmorio i uzivao, neverovatna kombinacija svetlosti, boja, sadrzaja. Wellnes najbolji koji sam posetio, na nivou thalasso spa, ako ne i bolji.

Pogledaj sve
Vanja Gavrilovic, Beograd, Srbija
Ukupna ocena hotela:
4,5
na osnovu 292 ocena.

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja