Otklonite tegobe

Vaše zdravlje je naša briga

Savremeni način života s brojnim poteškoćama, različite povrede ili jednostavno godine koje nas sve polako pristižu, lako dovedu do raznih tegoba. Prlikom traženja uspešnih rešenja za njihovo otklanjanje Centar zdravlja Olimia je pun pogodak.

Proverite asortiman naših usluga, koje su pored  izvrsnih rehabilitacionih metoda usmerene na preventivu i brigu za vašu vitalnost, kao i zdrav razvoj vaše dece. Naše prednosti su stručnost, vrhunske sprave, individualni pristup i prenošenje znanja na naše pacijente.

Olimski metod lečenja kičme

Za zdravu kičmu

U Centru zdravlja Olimia pomoći ćemo vam da na prirodan način, našom metodom koja se temelji na dinamičnoj neuromuskularnoj stabilizaciji (DNS), odagnate bolove u kičmi. Terapije dopunjujemo uključivanjem najsavremenijih uređaja za prirodnu regeneraciju.  

Saznajte više

Jedinstveno tretiranje artroze

Holistički pristup rešavanju vaših tegoba

Magnetna rezonantna terapija – MBST – provereno obnavlja hrskavicu i pomaže zarastanju kostiju, čime usporava razvoj artroze ili osteoartroze. Ta sasvim bezbolna metoda bez neželjenih stresnih efekata je centralni deo naše terapije, koju upotpunjujemo adekvatnim, individualnim telesnim vežbama. Kao rezultat toga smanjuje se ukočenost zglobova, poboljšava njihova pokretljivost, što dovodi do smanjenja bolova.

Pripremićemo vam i individualni olimski vodič s vežbama za usporavanje osteoartroze i napisati savete za korišćenje najprimerenije hrane i izvođenje svakodnevnih aktivnosti (vežbanje, spavanje, mentalni napori).

Za što efikasniju terapiju preporučujemo vam da u Termama Olimia ostanete bar deset dana, iako su poboljšanja vidljiva i pri kraćim terapijama, ali je njihov učinak kratkotrajan.

 

Anti-age terapije

Anti-age, antistres

U Centru zdravlja Olimia možemo vam pomoći da usporite proces starenja i da vas oslobodimo stresa. Dozvolite da sa strane posmatramo dok budete otkrivali za šta je sve sposobno vaše telo, dok budete krepili mentalni sklop i duh i spoznavali svoj dominantni obrazac emocionalnog reagovanja.

Ulaganje u sebe, u svoje zdravlje, od neprocenjive je vrednosti, ali se u velikoj meri ne može kupiti, može se samo steći uz odgovarajući način života, koji prema načelima selfnessa, u Termama Olimia želimo da prenesemo na vas.

Sve u svemu, to ne možete postići sami i zato smo tu mi – stručno osoblje Centra zdravlja Olimia s našim vrhunskim medicinskim uređajima – vaša su sigurna investicija.  Dozvolite da sa strane posmatramo dok budete otkrivali za šta je sve sposobno vaše telo, dok budete krepili um i duh i spoznavali svoj dominantni obrazac emocionalnog reagovanja.

 

Prirodno oblikovanje tela

Prirodno uklanjanje celulita

Uklanjanje celulita nikada nije bilo tako prirodno, efikasno i trajno kao što je postalo uz pomoć sprave CarboFit.  Uređaj vam, pored toga, poboljšava kvalitet kože, što je uočljivo i dve godine nakon okončanja terapije. Tajna tako efektnog nehirurškog uklanjanja masnih naslaga, celulita i strija se krije u korišćenju pozitivnih efekata ugljen-dioksida u vidu suvih kupatila.

Zahvaljujući terapiji značajno se pojačava cirkulacija krvi ne samo u mišićima, već i pod kožom i u samoj koži, što u velikoj meri ubrzava metabolizam u masnom tkivu i metabolizam kože. Terapija je privukla mnoge posetioce, jer ne zahteva nikakav napor; samo ležite i uživate, a pozitivni efekti su vidljivi već posle nekoliko tretmana. Uz umerenu dijetu i četrnaestodnevne terapije uz CarboFit promene vašeg izgleda biće očigledne.

 

Kičma kod dece

Smirivanje bola

U Centru zdravlja Olimia možemo vašoj deci starijoj od 8 godina efikasno pomoći da se oslobode lošeg držanja i zakrivljenosti kičmenog stuba ─ skolioze.

Posebnim terapeutskim pristupom, u koji je uključena igra, lako podstičemo decu da učestvuju i na taj način ostvare dobre trenutne rezultate. Za dosezanje trajnih pozitivnih efekata neophodno je redovno vežbanje, koje vaše dete uz individualno prilagođen olimski vodič s lakoćom može da sprovodi kod kuće.