Family Wellness Termalija

Zabava u vodi, svet sauna, uživanje u wellnessu… sve na jednom mestu

U Family wellnessu Termalija možete se nauživati do mile volje u suncu, vodi i vazduhu. U prostranom kompleksu svako će naći nešto za sebe, jer su u izboru bazeni, brza reka, gejziri, whirpool bazeni, masaže, saune i fitnes.

U doba kada vas brz život umara i prazni, Wellness centar Termalija nudi vam savršen odmor. Potpuno opuštanje, fizička aktivnost, savladavanje stresa, zdrava okolina i prijatno druženje su želje koje možemo ostvariti u savremenom Family wellnessu Termalija.

Oaza bazena Svet sauna Spa&Beauty centar Spa paketi Cenovnik

Vodene avanture za sve generacije

Oaza bazena

Termalna voda će opustiti sve mišiće vašeg tela. Podvodna masaža će obezbediti potpuni duševni mir. Pridružite se vodenoj zabavi u Aqua baru, gde možete da pijete koktele između kupanja u termalnoj vodi Family wellnessa Termalija.

Oaza bazena ima više od 2.000 m2 vodenih površina, koje obuhvataju:

  • veliki bazen s temperaturom vode od 30 do 32° C, deo bazena je napolju (uživajte u podvodnim masažama, rimskim kupkama, gejzirima, brzoj reci, vodenom slapu i vodenim mlazevima);
  • bazen Aqua pod šatorom s temperaturom vode od 28 do 32°C (uživajte u vodenim mlazevima, zatvorenom toboganu sa svetlosnim efektima, vodenom baru Aqua, otvorenom bazenu i različitim vodenima igrama);
  • 2 dečija bazena, s temperaturom vode od 32 do 36° C, jedan zatvoreni i jedan otvoreni;
  • 3 whirlpool bazena, s temperaturom vode od 34 do 36°C.

Najveći svet sauna u Sloveniji

Izbacite štetne supstance iz tela

Saune pozitivno utiču na vaše zdravlje i dobro raspoloženje, na lep izgled kože, lica i celog tela. Doživite kraljevski užitak, koji će očistiti vaše telo, umiriti vaše misli i okrepiti vaš duh.

Najveći svet sauna u Sloveniji na 1.550 m2 nudi devet različitih sauna u različitim bojama: četiri finske saune, 3 parne ili turske saune, slanu saunu, Laconium i Tepidarium. Pored sauna možete uživati u različitim odmaralištima, Kneipp baru, otvorenim i zatvorenim whirpool bazenima, bazenu za hlađenje i nudističkoj terasi.  

Prepustite se miru, probudite telo i duh na najjednostavniji i najprirodniji način.

 

Programi v saunama

Naše savne

Bez novčanica

U Family wellnessu Termalija važi bezgotovinsko poslovanje. Tako su vam sve termalne raskoši na raspolaganju na osnovu narukvice, bez upotrebe novčanica. U slučaju gubitka rukavice, na odlasku će vam na račun biti dodato 50 €.

Rođendan na bazenu

Luda zabava za decu – ples, ronjenje u bazenima i pravljenje remek-dela u Mini-klubu, zajedno s animatorima. Mi ćemo se pobrinuti za pozivnice, hranu, piće, animacijski program, kao i CD sa slikama za svako dete.

Informacije i rezervacije

T: +386 3 829 78 05

Radno vreme

ned-čet: 8.00 - 22.00

pet, sub: 8.00 - 24.00

Ostala ponudba