Wellness Orhidelia

To je svet ... ... ... ali je drugačiji svet.

Wellness Orhidelia, najprestižniji deo Termi Olimia, probudiće u vama ljubav prema sopstvenom telu i duhu. Prostranost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da nađe svoj intimni kutak mira i opuštanja. 

Uživajte u otvorenim i zatvorenim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmaralištima i osvežavajućoj kulinarskoj ponudi.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Ona je spomenik originalnosti i čulnosti gde ste u svakom trenutku i na svakom mestu sami u intimi svojih misli i čulnih doživljaja. 

Dođite i pronađite svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe. 

Bazeni Saune Gastronomija  Spa Amala  Spa paketi Cenovnici

DECA U WELLNESSU ORHIDELIA

Budući da želimo da Wellness Orhidelia ostane prvi i jedinstven izbor za sve koji žele užitak i opuštanje u mirnom ozračju, od juna 2018. ograničit ćemo pristup djeci do 14,99 godina.
 

Bazeni

Bazeni s termalnom vodom

Zatvoreni bazen s temperaturom između 31 i 32°C sadrži mnoge atrakcije. Brojna ostrvca koja omogućavaju povlačenje u samoću; ležaljke za masažu obezbeđuju opuštanje, gejzire, 2 whirpoola, sporu reku, svetleću pećinu i bazen s podvodnom muzikom omogućiće da vas energija vode potpuno obuzme.

Otvoreni bazen s temperaturom između 30 i 32°C nudi mnoge atrakcije. Vodeni bar u kome možete popiti koktel ne izlazeći iz vode, ležaljke za masažu, gejzire i whirpool. Može se pohvaliti još jednim specijalitetom: nudističkom terasom s otvorenim bazenom, u kom je temperatura vode između 29 in 32°C.

 

Opuštajuće saune

Parne i finske saune

Svet sauna u Wellnessu Orhidelia je podeljen na deo s finskim saunama, deo s parnim kupatilima i deo s tematskim odmaralištima, poput sobe s vodenim krevetima. Sve zajedno se završava nudističkom terasom s bazenom.

Prigrlite ornamente

Dizajn parne saune prati tradiciju islamskog sveta, u kom su parna kupatila i nastala, pa je zato glavni akcenat na ornamentu i ekspresiji, u suprotnosti s minimalističkim, a otvorenim finskim delom, koji je svoj akcenat stavio na poziv na druženje.

Drvena bajka

Finski deo je dizajniran u skladu s osnovnim načelom severnjačkog načina života, napravljen od drveta i drugih prirodnih materijala. U prostranim finskim i infracrvenim saunama posetioci mogu predahnuti u posebnim odmorištima, da se hlade u hladnom bazenu i upotrebljavaju „masažni put“ za masažu stopala.

Sve zajedno se završava otvorenom nudističkom terasom s toplim otvorenim bazenom, ležaljkama za masažu i podnim grejanjem. Do otvorene terase moguće je doći kako iz finskog tako i iz parnoga dela. 

Programi u saunama

Tradicija raznih dešavanja u Wellness centrima Termi Olimia je duga. Stečeno znanje smo iskoristili i utkali ga u ponudu najprestižnijeg wellnessa u Sloveniji – Wellnessa Orhidelia.

Odaberite dan i iskoristite dešavanja, koje svakodnevno nudimo.

ponedeljak

utorak

sreda

četvrtak

petak

subota

nedelja

Jela i pića za dušu i telo

Restoran Pomum

Zdrava ishrana je jedan od prvih koraka u brizi za dobro fizičko i psihičko zdravlje. Hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima –  sa niskom količinom masti i glikemičkim indeksom, a u isto vreme visokog kvaliteta – upravo zato je namjenjena  našim gostima. 

Za vas smo pripremili šarolik izbor lakih jela i osvežavajućih napitaka. Na taj način svoj dan možete da započnete raskošnim obrokom, nastavite ga jednim od raznovrsnih osvežavajućih napitaka,

pridodate mu jelo iz voka ili sa roštilja, ili jednostavno odaberite neku od mnogobrojnih raskošnih salata.

Naši  majstori poslastičari svakodnevno spremaju vrhunske deserte.  Za vas smo pripremili pite, krostate, zavodljive tortice i odličan domaći sladoled.

RADNO VREME

nedelja-četvrtak: 9.00-21.00; hrana: 11.00-20.00

petak-subota: 9.00-24.00; hrana 11.00-21.00

Masaže u skrivenom svetu

Spa Amala

Dugogodišnju tradiciju i dragoceno znanje Termi Olimia utkali smo u ponudu našeg najprestižnijeg dela - Wellnessa Orhidelia.

U njemu se nalazi i Spa Amala, prostor koji je namenjen individualnim uslugama i terapijama.

Informacije: 

+386 3 829 78 05

 

Cenovnik - Wellness Orhidelia (PDF, 2.0 MB)

Aktualne ponudbe

+ Izaberite smeštaj

+ Tip ponude

+ Usluge

+ Noćenja